Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Also join us on social media!
Telegram: @pencurimovieofficialv2
Facebook: Pencurimovie Official
#Upin Ipin Keris Siamang Tunggal PART 1 OF 4 ( PART 2-4 STILL NOT AVAILABLE )
0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

Upin & Ipin: Keris Siamang Tunggal (2019)

This new adventure film tells of the adorable twin brothers Upin and Ipin together with their friends Ehsan, Fizi, Mail, Jarjit, Mei Mei, and Susanti, and their quest to save a fantastical kingdom of Inderaloka from the evil Raja Bersiong. It all begins when Upin, Ipin, and their friends stumble upon a mystical kris that leads them straight into the kingdom. While trying to find their way back home, they are suddenly burdened with the task of restoring the kingdom back to its former glory. With help from Mat Jenin and Belalang, Upin, Ipin and their friends must overcome a series of challenging obstacles in this action-packed, magical and humorous adventure film produced by Les’ Copaque Production Sdn. Bhd

Duration: 100 min

Quality: Sdtv

Release:

IMDb: 8.6

Keywords:, , , , , , , ,
Server Language Quality Links

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 Comments

gmor

at 10:51 pm

lama juga ya tunggu.

gmor

at 6:02 pm

belom ada full nya ya?

SHAFRI RIZAL BIN HARON

at 9:23 pm

MASTER JIE KERIS SIAMAG TUNGAL NI SUDAH LENGKAP KE

JohnLabu

at 10:49 am

Ini kat YouTube pun ada. Adeh.

Fazz

at 7:06 am

Movie ni da full ke admin?

unknown

at 1:31 am

kenapa loading lama sangat

MMMM

at 4:36 pm

kak kenapa upin dan ipin siamang tunggal blm lengkap

    Mastar Ji

    at 11:40 pm

    Filemnya Masih Tayang D Panggung,Jadi Blum Ada Yang Full πŸ™‚

sally

at 3:44 pm

gile lame sally tunggu belum ade yg full lg ni…….dah boring tunggu sambil tengok porn…….dah masuk thn baru dah lah…….

LS

at 11:49 am

@zonpedas katanya dah ada full, betul ke min

Haikal

at 2:22 am

Admin Upin Ipin Keris Siamang Tunggal Movie Part 2 Mana Admin Saya Nak Tengok.

Pan

at 12:10 pm

Mcam mna buka

kakak upin ipin

at 9:11 pm

macam dah lama je upin ipin keris siamang tunggal ni tp xde lg.. boboiboy movie 2 pn dah ade..

    Mastar Ji

    at 4:25 pm

    upin ipin masih tayang dkt pawagam lgi boss…jd memang xda lagi stakat ni….

Mail

at 2:35 pm

please admin,
full part admin.
Dikaulah harapan. please~

Kg Durian Runtuh

at 1:10 pm

Bila ada part yg lain bossku

Reza

at 11:59 am

Admin, minta filem dimuatnaik penuh ya. Untuk kegunaan penulisan esei sekolah bagi kategori filem kanak-kanak.

Joker's

at 5:46 pm

Admin bila part2.

Jame's

at 11:21 pm

Assalamualaikum admin.Agak-agak bila boleh uplaod ya?Filem Upin Ipin Keris Siamang Tunggal.Kalau gambar tak cantik pun tidak apa.Tq

Penanti setia

at 7:37 pm

Kami sentiasa setia menunggu

PENUNGGU GOOGLE

at 7:32 pm

Teruskan memcuba admin kami setia menunggu keep it up don’t give up

Tiada Nama

at 8:54 am

Ambil masa mu admin janji movie ni ada hiraukan apa yang orang perkatakan

Mat Caver

at 8:48 am

Korang harus bersabar nak kan yang percuma bersabar la kalau nak beli ja DVD original dari luar senang

riz

at 10:52 am

bila keluar movie tak sabar nak tengok

pakatan hampas

at 8:21 am

korg buat keje mcm mane ni……berape lame lg kami nak tunggu ni?….lg 8thn ke?

Babiterbang

at 5:37 am

Bila ni dh 8tahun aku tunggu

Ezio Auditore

at 9:01 am

Bila mahu ada ni????????

KAKI COMMENT

at 10:16 pm

Tkde pon

    Tokey

    at 11:32 pm

    Belum keluar lagi bos. Kami akan update secepatnya bila dah ada.